Salon makijażu permanentnego Karoliny Konkiel zmienił lokalizację i przeszedł prawdziwą metamorfozę pod okiem architektów z Grupy JT. Przed projektantami stanęło wyzwanie stworzenia ekskluzywnego wnętrza, składającego się z dwóch oddzielnych gabinetów zabiegowych oraz reprezentacyjnego foyer.

 Koncepcja została oparta na marmurze, który ma symbolizować trwałość i jakość zabiegów oferowanych przez pracujących tu ekspertów. Na ścianie w recepcji zastosowano marmur carrara arabescato, na wyspie z kolei bianco carrara, podobnie jak na ścianach w gabinetach. Z tego szlachetnego kruszcu jest również wyspa w recepcji oświetlona lampą GUBI. Projektanci zainspirowali się także mosiądzem - we wnętrzu w oczy rzucają się złote detale w postaci logotypu, cokołów czy elementów konstrukcyjnych mebli. Oba materiały zostały przełamane pastelowym różem, kolorem niezwykle kobiecym i delikatnym, a jednocześnie bardzo modnym. W wysokich oknach zawisły ciężkie, welurowe zasłony w kolorze brudnego różu, przełamujące chłód pomieszczeń. 4,5 m wysokość lokalu podkreślono oryginalnymi lustrami pokrywającymi całe ściany w recepcji i poczekalni. Odbija się w nich geometryczny wzór na podłodze, tworząc wyjątkową grę oryginalnych elementów ze światłem.

 Architekci osobiście nadzorowali wykonywanie wszystkich detali, podobnie jak zabudów ślusarskich i meblowych, które są ich autorskim projektem.